Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Какав је однос између боје и квалитета траке за цисцење цигарета?
- Sep 22, 2017 -

Каква је веза између боје и квалитета траке за цигарету?
Цигаретте Теар Тапе је живот и рад боље разумијевање, да прије него што имамо једноставан увод, знајте да произвођачи цигарета директно продају више врста траке за цигарете, укључујући боју, спецификације и сл., Морамо разумјети специфичну боју и квалитетан однос.
Кроз директну фабрику траке за цигарете Схватамо да: транспарентна трака за трагове траке за цигарете више беле боје, мање нечистоће од цигарета траке, како би се осигурала нормална лепак, 100 метара испод траке за цигарету траке, може да има одређени степен транспарентности погледајте папирну цев; и жутом траком за цисцење цигарета да бисте видели да ли површина траке за цисцење траке неправилног распоређивања белих тачака, притисак руке не може обрисати отисак нечистоћа или лепка, овај производ је генерално са мирисом.
Да би боја цигарета такође могла да утврди боју траке за цигарету траке, произвођачи могу да усмеравају квалитет производа, потрошачи могу да се позову на горе поменуто када куповина, више знања о производу може да се распитује, произвођачи имају различите категорије производа да бирају од.
Цигаретте Теар Тапе је веома згодан за кориштење, како би донио велику удобност нашим животима, произвођачи Цигаретте Теар Тапе производе све врсте Цигаретте Теар Тапе у свим аспектима нашег живота, у кориштењу Цигаретте Теар Тапе у процесу повремене Алице Феномен, Утицај на употребу ефекта, следеће долазимо да разумемо разлоге за овај феномен.
Прво, у производном процесу обележавања машине притисак притиска ваљка није довољан, тако да произвођачи разумију одговарајући притисак ваљка притиска ваљка, изаберите одговарајући материјал лепка ради побољшања ситуације преклапања.
Друго, неки произвођачи произведују Цигаретте Теар Тапе лепљиву премаљену, па чак и не штапићу, па је потребно да изаберемо редовне произвођаче, да разумемо куповину вештачких трака за цигарете, изаберите снажну лепљиву висококвалитетну траку за скидање цигарета.
Квалитет производа је произвођача траке за цигарету траку на тржишту конкурентности на тржишту најквалитетнијих идеја, тако да произвођачима треба пуно пажње на производни процес и технологију, како би корисницима пружили квалитетне производе.
Произвођачи траке за цигарету траку имају широку палету трака за отиске цигарета, иако су њихове перформансе другачије, али потрошачи такође брину о својим квалитетним проблемима, квалитет Цигаретте Теар Тапе може се открити различитим начинима да се виде, неки искусни рођаци Из изгледа и укуса можемо идентификовати, хајде да погледамо следеће.
Прво, погледајте боју Цигаретте Теар Тапе, општи изглед транспарентне Цигаретте Теар Тапе, боја беле боје, што указује на то да Цигаретте Теар Тапе мање нечистоћа, како би се осигурала нормална лепка; а затим и анализу светлости, општи квалитет ниског степена Цигаретте Теар Тапе Дарк и ова вероватноћа фрактуре ове цигаретне траке је врло висока; последња разлика укуса, укус је веома јак и укус киселог укуса је да је задржавање Цигаретте Теар Тапе јако лоше, не препоручује се купити.
Избор високо квалитетне траке за трагове за цигарете је веома важан, тако да су овакви начини испитивања квалитета такође неопходни, више информација о релевантним информацијама може назвати савете произвођача цигарета, искрено поздрављамо ваш позив.
Директна продаја и потрошаћа за цигарете трака за цигарете су веома забринути због издржљивости Цигаретте Теар Тапе, то јест живот траке за цигаретну траку, али живот Цигаретте Теар Тапе са многим својствима односи се на високу температуру, хладноћу, Водоотпорна, анти-електрична изолација и временска отпорност имају велики утицај, а затим Ксиаобиан да сазна више о томе
Према свеобухватној анализи, разлог због којег је старење Цигаретне траке утицала хемијски ефекат, физички утицај и разлог самог материјала. Физички утицај је да се под утицајем светлости и топлоте смањује лепљива вискозност траке за трагове цигарета, а вискозитет ваздуха ће бити бржи, а влажност и врућина трајни су утјецај на издржљивост Цигаретне траке траке највише истакнути проблем. Често је старење површина трака за суза цигарета брже од унутрашњег старења.
Овдје се односи на старење траке за отиске цигарета под утицајем спољашњих физичких услова, учинак промјене у процесу, више информација о релевантним информацијама може назвати консултације директне контакт телефонске творнице цигарета.