Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Шта је узрок цигарете?
- Sep 22, 2017 -

Шта је узрок кутије за цигарете?
Произвођачи цигарета кутије могу бити доста производа за везивање, многи корисници у употреби времена ће пронаћи неке Цигаретне кутије ће се појавити од преокренутих, што је то узроковано квалитетом кутије цигарета, заправо узрокује пуно цигарета, јер има много разлога, Хајде да погледамо ближе!
Кутија за цигарете није довољно велика лепљива цигарета кутија Алице је најочигледнији, најважнији разлог, нека кугла цигарета произвођача ниског квалитета цигарета произвођача, лепљива, или чак некапљива ситуација, тако да морамо знати како купити цигарете. Да би се избјегло појављивање инфериорних производа, док произвођачи цигарете морају редовно радити, снабдијевање квалитетним цигаретама, како би се омогућило дугорочније присуство на тржишту; Притисак ваљка притиска ваљка машине је такође и цигарета Бок је један од разлога, је проблем у производном процесу.
Дакле, цигаретна кутија произвођача у процесу сузбијања кутије за цигарете да би овладала одговарајућим ваљком за притисак, изаберите одговарајући материјал за лепак, како би се осигурало да се његова употреба не појављује због Алице разлога!
За директну куповину производа фабрике цигарета морамо схватити да их има много, укључујући и вулканизацију услова везивања цигарета, што је за нашу употребу и даље веома велико, посебно што укључује температуру сушења, притисак сушења и вријеме сушења, следеће Хајде да погледамо ближе.
Утврђивање температуре вулканизације вулканизиране гуме је оптимална температура реакције вулканизације под одређеним условима, што је један од најважнијих контролних услова у процесу вулканизације гуме. Вулканизацијски притисак је такође важан услов за вулканизацију пакета цигарета. Притисак у процесу вулканизације може побољшати густину и адхезију језгре и споја, гас у зглобу, елиминисати мехуриће, промовирати проток једињења и брзо напунити Спојну површину језгра слоја и чврстоће адхезије адхезивне површине зглоба кућишта цигарета и анти-ентрапмент перформансе кућишта цигарете.
Наравно, вулканизација процеса везивања мора бити завршена у одређеном временском периоду, дужина времена вулканизације мора бити постигнута када вулканизација ефекта очвршћавања, сувише кратка, ствара сумпор, током времена доведе до превеликог сумпора.
Фабрика цигарета у фабрици директна продаја производа са логистичком индустријом развијена је, кориштењем све шире, привредника како би се повећали напори за промоцију производа, идеја о производњи цигарета на производњу, пакет ће морати користити пакет цигарета, да ли ће се одштампати неке од релевантних информација како би се повећао ефекат публицитета?
Када је у питању једноставно, није једноставно, желите да одштампате на Цигарет Бок-у, прво је потребно да одштампате текст за испис, коришћење чистог прозирног поља за цигарете покривено целим папиром уз реч страна. Пазите да будете уредни, чекају чврсту пасту, цео папир натопљен у воду, папир ће бити чист након што ријеч остаје у прозирној кутији за цигарете, а то су корисници пријатељи могу покушати метод штампања, произвођачи користе више формално Прикладно!
Произвођачи цигарета кутија различитих производа имају своје изврсне перформансе и јединствену употребу, тако да је одлична употреба у различитим индустријама, састав састава кутије цигарета за његову перформансу и употребу је врло критичан, конкретно како?
Основни материјал је од суштинског значаја за производњу цигарета. То је једна од најосновнијих компоненти пластике и једна од прозирних кутија за цигарете. Друго, то је средство за негу. То је материјал који учвршћује основни материјал у чврстом стању; Употреба агенса за учвршћивање је такође неопходна, може повећати жилавост слоја адхезива како би се побољшала отпорност на ударе адхезивног слоја, анти-уклањање, способност савијања за смањивање топлоте и смањења реакције; Додавање овог састојка смањује вискозитет гела, олакшава руковање и побољшава влагљивост и флуидност гела.