Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Шта је разлог за паузу када се користи трака за цисцење цигарета?
- Sep 04, 2017 -

Шта узрокује паузу када се користи Цигаретт Теар Тапе?
Пре свега, Цигаретте Теар Тапе у кутији када морате да обратите пажњу на кутију када кутија изван Цигаретте Теар Тапе не може да користи алат у средњем делу отвора, када нож не може бити сувише дубоко, у супротном ће алат погодити оштећење Цигаретте Теар Тапе Цаусе. И трака за сузбијање цигарета у току употребе пажње не би требало да буде контакт са оштрим предметима, Цигаретни тракаста трака је још крхка, покушајте да не оштетите.
Цигаретте Теар Тапе је незаобилазна тачка у нашем свакодневном животу, многа мјеста требају користити, али купујемо у производјачима Цигаретте Тапе Тапе, морамо обратити пажњу да је разликујемо од квалитета.
Постоје два критеријума за квалитет лепка који се користи у Цигаретт Теар Тапе. Једна је почетна тачка, а друга је задржавајућа сила. Два су обрнуто пропорционална. Под нормалним околностима, вискозитет мање од 10 од траке за сагоревање цигарета, слој лепка је релативно мали, углавном само око 20 микрона, као што је канцеларијска рукавица за ципеле, обична промотивна цигаретна трака. И нормално затварање лепљиве траке ране адхезије између 15-20, дебљина ове Цигаретте Теар Тапе лепак генерално 22-28 микрона. Већина траке за цигаретну траку на тржишту је помешана са нечистоћама, тако да се дебљина повећава, како би се покривале нечистоће, лепак се такође мијеша с тонером, тако да је транспарентна Цигаретт Теар Тапе појавила јаја румена, светло зелена, а ова цигаретна трака трака углавном ниски квалитет.
Кроз ове аспекте, морамо разликовати квалитет Цигаретте Теар Тапе, како би избјегли куповину инфериорних производа, у будућности ће се појавити проблем.
Ципеле трака за цигарете је углавном пуно, а ако се неке од Цигаретте Теар Тапе привремено користе, онда треба обратити пажњу на разумно складиште, како не би утицало на кориштење перформанси.
Имајте на уму да када не можете да превучете Цигаретт Теар Тапе, морате ставити Цигаретт Тапе Тапе у ролл за постављање, ако је време за складиштење предугачко, потребно је да флипирате Цигаретт Теар Тапе једном четвртину. Такође, треба имати у виду да не смеју бити различити спецификацијски модели, варијанте, снагу и број слојева мешавине употребе цигарета Теар Тапе, требало би да буду стављени у Трезор, како би се избегло гумама цигарета и сунцу и киши. Још једна важна ствар је очување чистоће траке за цисцење цигарета, како би се избјегло кориштење времена за одбијање.
У мирном времену, ако нађете Цигаретт Теар Тапе са оштећеним траговима, обавезно сазнајте разлоге и разумну поправку, дајте пуну улогу у улози Цигаретте Теар Тапе.
Када примите амбалажу за ципеле за цигарете, имајте на уму да не можете користити нож директно од средине отвореног, са оба краја отвореног, нож не може бити превише дубок, дебљина кутије је врло танка, Превише тврдо, Контакт са паковањем Цигаретте Теар Тапе, која има мало на рани ножу, цјелокупан волумен на одложеном, и повлачење на сломљеном, па молим вас у отворену кутију, обратите пажњу да покушате избјећи врх или оштри предмети и паковање цигарета контакт траке У употреби паковања цигаретних трака, колоид не може бити предмет контакта, паковање цигарета трака је крхка, покушајте да не оштете.
Цигаретте Теар Тапе велепродаја Цигаретте Теар Тапе типови производа су многи, а површинско лепило такође има разноликост, тако разноврсне робне марке Цигаретте Теар Тапе перформанси и снаге на различитим.
С обзиром на то да се појавио Цигаретт Теар Тапе лепљење због влаге на површини Цигаретте Теар Тапе, она је део лепка након што се лепак инфилтрира у лепак и осуши како би се Цигаретни трака постати део лепка. Од микропора за избор траке за сагоревање цигарета је веома важно, ако је микропорозна или апсорбујућа, онда је потреба да се лепак брзо кондензује на траку за трагове цигарета и обратно са споријим кохерентним траком за цисцење цигарета или Садржи више лепљивих трака. Цигаретни тракаста трака на дну превучена лепком, обично се осуши, а затим заврши у ролни, ако је лепљива ципела тракаста трака превише мокра, сама цигарета трака ће бити веома тесна заједно, у употреби је тешко отварати, а неке једноставно не могу користити.
Ако је за тврде предмете на површини трагова наљепница, на површини објекта можемо користити лак за лакове без мрља, а затим нежно обришити меком крпом.