Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Шта точно пројектирате кутију цигарета?
- Sep 12, 2017 -Шта тачно дизајнирате кутију за цигарете?

Дизајн цигарете кутије прилагођен је кутији за цигарете, у смислу цигаретне кутије циркулација производа на тржишту тренутно испитује његову суштину иза овог феномена, у основи није задовољила разноврсне захтеве у маркетингу и промоцији тржишта на тржишту. Од самопоуздања производа према самопоуздању дизајнера, сав екран није постигао дизајн висине са креативношћу Тхе Тимес-а.
Иновативност, предузетништво и гост на тржишту, разноврсне идеје истраживања и развоја производа се појављују бескрајно, потражња свих врста прилагођених кутија за цигарете је константна, тако да смо у чланку претходно поменули: производ индустрије цјелокупног тржишта потражња се стално повећава, а 90% предузећа за штампање цигарета кутија наставља до ивице колапса. Ова тема у данашњем дијелу да привремено не дијелимо тему, с аспекта тржишног увида, само производи с кутијом цигарета су једини само један циљ: заједнички производи у жестој конкуренцији на тржишту стижу напред, тако да се постигне роба продана!
Материјал који се користи у убризгавању плесни је углавном ПЕТ, ПЦ материјал и ПММА. ПЕТ материјали су најчешће коришћени, а на тржишту постоји пуно врста ПЕТ материјала. На тржишту постоји пуно врста ПЕТ материјала. Ако оригинални штампани материјал није извршио неке неопходне тестове, то не би довело до адхезије између филма и мастила, што би резултирало низом узалудних процеса. Предлаже се да корисници бризгаљке у калупу најпре тестирају материјал након употребе различитих серијских бројева материјала.
На пример: користите тест адхезије мастила да бисте тестирали да ли је мастило на овом материјалу. Температура материјала може бити подвргнута температури калупа за убризгавање.
У ствари, на најбољи начин за тестирање адхезије боје са УВ мастилом директно на тестирање, индустрија углавном УВ мастило мора бити третирана са лако љепилом ће се одштампати на адхезији материјала, уколико се УВ лепак на овом материјалу штампа са мастилом растварача на материјалу неће бити проблема.
Типично, купци обављају дизајн, често из различитих разлога. Понекад је покренут нови производ, понекад је замена првобитних производа за своје производе побољшана, без обзира на дизајнерске мотиве, у потпуности разумијевање потражње потрошача је неопходно, што захтијева дизајн пројектног тима, на тржишту имати одређено разумевање.
На пример, ако клијент уводи нови производ, проучаваће циљно тржиште, како дизајнирати одговарајући план дизајна за циљне потрошаче. Ако се нови производ ажурира, онда ће оригинални бранд Цигаретте Бок морати бити наслеђен. Дизајн производа, то је развој новог тржишта, све је умањујућа продаја како би се преокренула ситуација, како продаја производа, које су предности и мане, шта треба упућивати у дизајнирању постојећих снага и слабости. Укратко, што је тачније стање клијента, што је прецизније позиционирање праксе, то је бољи коначни ефекат дизајна.
"Лепота" није једини критеријум за добру кутију за цигарете, квалитет материјала високог квалитета или не и не може се одлучити о дизајну, величанствени пакет капут на неком робу није погодан, такође објављује вредност цигарете кутије, често не могу добити признање потрошача, такође, висококвалитетни производ, инфериорни кутија за цигарете не може постићи жељени ефекат тржишта. Само у зависности од различитих фаза, различите локације, различита старост и ниво потрошње, направити циљану цигарету, је одличан дизајн кутије цигарета. Према томе, вредновање кутије за цигарете треба објективно процијенити. Погодност својих производа треба да се заснива на погодности својих производа, а тржишни статус не треба одредити естетском процјеном појединца.