Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Три фактора који утичу на резултате испитивања затезања тестере траке за цигарете
- Aug 22, 2017 -

Три фактора који утичу на резултате испитивања затезања тестере траке за цигарете

Свака врста Цигаретте Теар Тапе прије покретања његових различитих особина треба ригорозно тестирати и потврдити. Са експерименталне тачке гледишта, утицај резултата испитивања затезне траке за ципеле траке су многи фактори, поред унутрашњих фактора, постоје и неки спољни фактори. Киангхуи технологија из оперативног процеса, обрада података, особље операције да анализирају своје три аспекта теста затезања Тапе Тапе теста теста.

Утицај процеса детекције на испитивање затезања траке за цигарету

У тесту затезања на траци за сагоревање цигарета, брзина затезања се мења, механичко понашање се такође мења. Под нормалним околностима повећава се брзина затезања брзог напона и чврстоће затезања, а истезање на паузи ће се смањити. Због тога што је Цигаретт Теар Тапе вискоеластични материјал, процес релаксације силе је уско повезан са брзином деформације.

Опуштање стреса захтева временски ток. Када је ниска температура растегнута, молекуларни ланац је премештен и преуређен, а лепљива трака показује жилавост. Снага затезања се смањује и повећава се растојање на паузи. Са великом брзином, од кретања не може наставити са брзином спољне силе, Цигаретте Теар Тапе је показао крхко понашање, показујући повећану затезну чврстоћу, истезање на паузи. Само када је брзина истезања исти, подаци о тестирању су упоредиви.

За непознате материјале, пре него што се формални тест предвиђа да предвиди одговарајући терет и брзину, итд., Спремни за формални тест.

Утицај обраде података на испитивање напрезања на траке

Обрада података је важан део читавог процеса тестирања, те стога има блиску везу са тачношћу резултата тестирања.

Сада већина машине за тестирање материјала помоћу рачунарске контроле, обрада података је програмирана, али неки подаци или се ослањају на вештачко тестирање и рачунање. Као што су величина узорка, промена смјестаја, израчунавање елонгације.

Обрада података узима принцип заокруживања, на основу грешке мерења, измерени или израчунати подаци се пресрећу у потребан број битова, број битова који се заокружују (или испуштају).

Ефекат рада особља на испитивање затезања траке за скидање цигарета

Цео процес тестирања се одвија под људским радом и контролом, а људски фактори неминовно утичу на резултате испитивања. Чак и ако би фино и озбиљно искуство експерименталних људи урадило тест, сваки тест података неће бити потпуно исти. Људски фактори који се односе на узимање узорака, процес припреме узорака, руковање узорцима, процес испитивања, обрада података и тако даље. Урадите упоредни тест, најбоље је да користите исту особу како бисте осигурали исправан закључак.

Кроз претходну анализу, са експерименталне тачке гледишта, утицај резултата испитивања затезне траке за ципеле траке су многи фактори, поред интерних фактора, постоје и тестно окружење, опрема за испитивање, припрема и обрада узорка, рад, обрада података, особље оперативни фактор. Неки од ових спољних фактора су објективни аспекти, као што су температура, влажност итд., Неки субјективни аспекти, као што су операције особља, ови фактори ће на крају утицати на резултате теста.

Могуће је извући исте резултате тестирања и тестирања за исту врсту траке за цигарету. Неопходно је узети у обзир и строго контролисати спољашње факторе који се односе на тачност података о испитивању, посебно екстерни фактори субјективних аспеката. Са упоредивошћу, конзистентношћу и прецизношћу. Због тога, особље за тестирање мора имати висок осећај одговорности, строго спроводјење тестних стандарда и оперативних процедура, свакодневно јачање машине за испитивање затезања и друге опреме треба обратити пажњу на одржавање, рад и самокалибрацију, како би се осигурало да експеримент је у добром стању, како би се добили тачни подаци о тестирању.