Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Улога цигарета
- Jun 02, 2017 -

Папир за савијање цигарета Улога цигарета, пре 20 година, цигаретни папир одиграо је главну улогу у дувану од цигарета за цигарете од 5000-6000 / мин, чинећи га врстом снажног дувана. Од примене прописа о лимитарским границама у Европи, пропусност и запаљивост папира од цигарета постао је главни индикатор квалитета. Дакле, ова два показатеља квалитета постала су језгро техничких спецификација за цигарете. Данас папир за цигарете мора бити пуно различитих функција, како би истовремено задовољио захтеве укуса, такође мора бити слика бренда да би пружила изврсну подршку за изглед. Поред тога, САД захтевају цигарете без ватре (без ватре), очигледно, ово је јединственији захтјев. Дизајн цигарета је намењен аспирацији и пати од пушача. Према најновијем закону у Њујорку, цигарете не могу запалити друге предмете у просторији, када се усисавање мора одмах угасити. Међутим, државна ватрогасна служба у Њујорку, која је одговорна за постављање ватрогасних стандарда, још није развила стандарде испитивања и критерије подобности. Рок за ступање на снагу закона је 1. јануар 2003. године, а период транзиције је 180 дана.

Дизајнери цигарета имају пуно програма за смањење тенденције цигарета. Сама формула дувана и геометрија цигарета значајно утичу на тенденцију пушења цигарета, али промена дизајна цигарета може изазвати пажњу потрошача. Дакле, индустрија цигарета је пожељно да буде визуелно неприметна, Прихватљиво промени цигарету. Цигаретни папир је пожељно решење за испуњавање ових предуслова, а решења за цигарете су такође укључена у све аспекте.

1, како би се елиминисала тенденција пожара

Папир за савијање цигарета Хируршки папир од цигарета са равномерном непропусном пропусношћу (4 до 10 цу) може смањити тенденцију паљења на било који жељени ниво, који садржи различите количине сагоревања и запаљивих пламена. Недостатак оваквог приступа је у томе што је количина димних гасова значајно повећана, што се мора надокнадити високом вентилацијом филтера, а трошак је висок, а карактеристике мириса цигарета се мењају.

Принтсолутион нуди низ метода за контролу тенденције пуцања. Избором одговарајућег пропусног опсега, размака траке и количине ретарданта који се користи за постизање доброг подешавања. Арома додатка који се користи за контролу брзине сагоревања мора потврдити потрошач и мора бити нетоксичан. Оптерећење и трошкови ће утицати на велику примену овог програма, поред тога постоје и онлине процесна решења, односно било који програм који се примењује на папирној машини. Мала индустријска испитивања потврђују изводљивост примене опреме, а употреба тестираних папира ваљаних цигарета показује карактеристику која може добро контролисати тенденцију пожара и може се побољшати на било који жељени начин.

Европска дуванска индустрија се такође суочава са новим изазовима, односно од 1. јануара 2004. године све цигарете произведене и продате у ЕУ морају се придржавати нових захтјева за максималну количину састојака: Тар: 10 мг, никотин: 1 мг специфицирано), Ц0: 10мг (претходно није наведено); до 2007. године, све произведене у ЕУ и извози у неевропске земље, цигарете морају испунити ове нове стандарде. Сваки европски произвођач цигарета проучава ову тему, како у изградњи различитих производних линија, већ у различитим дизајном производа, од реципије листова групе до побољшања структуре цигарета. Употреба филтрирања вентилације олакшава подешавање количине катрана до жељеног нивоа и за подешавање количине ц0 на ограничен ниво, морају се извршити додатна подешавања, укључујући прилагођавање спецификација цигарете (прозрачност ваздуха и побољшавајућа сагоревања) Софтверски програми који симулирају интеракцију различитих компонената цигарета, као што су алати које развијају истраживачке фирме, могу знатно смањити број испитивања како би се смањио димни гас.

2, и лажне, обојане цигарете за борбу

Фалсификоване цигарете, нарочито на Далеком истоку, имају тенденцију ширења. Неке од малих цигарета скривених у рудиментарној каси обично производе ове фалсификоване цигарете, ау неким случајевима и ове лажне цигарете су скоро истините и лажне. Ове фалсификоване цигарете је тешко решавати као фалсификовани новац. Један од начина да се идентификују оригинали и идентификују оригинални производи је направити водене жигове на новчаницама или цигаретама. Са техничке тачке гледишта, сваки производ се може копирати, али копирање посебног воденог жига је теже и трошкови производње виши. Употреба водених жигова, сами потрошачи могу разликовати истините и лажне производе.

Длаке су такође проблем за произвођаче цигарета на главобоље. Производња цигарета, складиштење и продаја цигарета у високим температурама и влажним поднебљима, после складиштења у кратком временском периоду на полицама, имају тенденцију да на површини цигарета постану неке тачке, што је узроковано преношењем састојака дувана и мириси. То су узроковане преношењем састојака дувана и укуса на формирање браон тачака и тамних мрља, потрошачи ће погрешно вјеровати да цигарете са овим мрљом нису чисте или други дим и да производ није свеж у закључку . Решење је да се папир за цигарете на мрежи или на мрежи не покрије слојем непропусног материјала како би се успорио процес инфилтрације. Ове тачке могу бити идентификоване гасном хроматографијом / масеном спектрометријом, јер је разумевање природе тачака предуслов за дизајнирање анти-осмотског цигарета папира.

3, смањите проблем сидреног леда

Пригушивач папира за цигарете Производња генеричног димног гасова је сама по себи сложена и не постоји досљедан стандард мерења за дуванску индустрију и управљање, а може се мерити или мерити као видљиви дио димних гасова. У последњих 20 година, индустрија цигарета је жељела да реши политичке проблеме и оперативне проблеме цигарета димних гасова са ниским странама. Дуванска индустрија уложила је све напоре да задовољава непушаче без смањења квалитета производа цигарета. Облик - цигарете димних гасова са ниским странама за једнобојни и дупли цигаретни папир. Експериментални резултати показују да је двослојна ролна структура боља од једнослојне структуре, а посебна амбалажа заснована на магнезијумској соли (у комбинацији са малом пропусношћу ваздуха и великом запремином) је главна компонента цигарете папира за смањење бочног сјаја дим. Међутим, у случају одржавања истих карактеристика окуса, коришћење дизајна са малим бочним гасом умјесто уобичајеног дизајна цигарета и даље је чудо индустрије цигарете која се завршава.