Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Решење анализира филм за преклапање цигарета Неко решење проблема заштите животне средине
- Sep 12, 2017 -Решење је анализирано филмом за превртање цигарета, неко решење проблема заштите животне средине

Са брзим развојем пластичних производа у Кини, заштита животне средине пластичних производа постала је тема дискусије о људским карактеристикама. Дакле, за преклапање цигарете Филм, филм и други производи од пластике, предвођени пластиком, имају озбиљан утицај на нашу животну средину. Овде је технички директор филма за превртање цигарета желео да разговара са широким масама пријатеља који је произвођач цигарета овервраппинг филма како да реши проблеме заштите животне средине од цигарета.
Ми сарађујемо са произвођачем филма за превртање цигарета у циљу повећања конкурентности у индустрији, нашег Цигаретте оверграппинг филма у процесу производње у складу са захтевима безопасног, без контаминације и заштите животне средине, док се рециклирање и коришћење отпада, за постизање националних еколошких стандарда. Значи, филм за прегибање цигарета цонгхуа може учинити праву заштиту животне средине и ниским ценама, добар квалитет, тако да филм за овервраппинг цонгхуа широко користи људи у свим сферама живота.
1, лака разградња квалитета Цигаретте Овервраппинг квалитете
Ова врста филма за превртање цигарета у производњи производног процеса додаје се фотосензитивним групама и додају се фотосензитивне групе на сваку другу удаљеност у полимерном ланцу. Дакле, овакав ПЕЦигаретни филм за овервраппинг под вештачким светлом је безбедан и стабилан. Али када је изложен сунчевом светлу, он разбија ланац полимера јер апсорбира превише енергије и на крају узрокује да се пластика разбије.
2, биоразградиве пластичне карактеристике за преклапање цигарета
Овај тип квалитета преливања цигарета је додавање неких група у производњу полимерног ланца, промовисање у ваздуху или у биолошком разлагању биолошких разграда квалитета преливања цигарета, како би се постигао ефекат заштите животне средине.
1, у производњи филма за преклапање цигарета у процесу, мора очистити филмску главу, у исто вријеме како би се избјегло сагоревање пластике у филм.
2. Када правимо папирну цијев, проверите да ли је у њој папирна цијев како би се избегло дуго и кратко.
3, добар квалитет производње цигарета, следећи посао је пакирање филма за цигарете, овај пут мора бити пазљив да се не судари, спречите да се ивица ивица превртања цигарета прекине.
(4), у смислу естетике, мора смањити боре и спречити цигарету на површини филма за преклапање појавити бијелу компактну линију у средини.
Прекривачи цигарета Забележени контејнери се често користе да свежу храну одржавају дужи временски период. Пластична амбалажа обично продаје запремине врхова у кутији, са пуно глатких површина, која држи контејнере отворених лепкова или друге опреме чврсто. Општи заштитни знаци у Аустралији и Новом Зеланду срећни су за употребу у амбалажи, док је чингфилм постао уобичајена употреба у Северној Америци. Прстен од поливинил-хлорида био је први винил филм који је преклопио цигарете и који је и даље најчешћи материјал. Полиетилен ниске густине је сигурнији и сигурнији тржишни удио за кућну употребу. Неке владе брину о утицају ПВЦ-а на животну средину, која је токсична и непрецизна. Међутим, ПВЦ још увијек нуди одличну примену хране и пића на полици као својства затезања. Чак и тако, неке земље су забраниле употребу играчака од ПВЦ-а и контакта са храном.
Амбалажа хладног напитка је развијање правца високог степена, не само да сваки учинак амбалажних производа задовољава захтеве квалитета, одржава метаморфни феномен, садржај као и релевантне материјале као што су филм, штампарско мастило, сложени лепак, такође се предлаже већим захтјевом. Филм за преклапање цигарета у нашој земљи, развој историје није дуг, али потребе паковања се брзо развијају. Данас је тржиште снијега, јула и других брендова производа за паковање хладних пића добар пример. Квалитет преклапања цигарета и сада је водећа улога амбалаже, углавном захваљујући материјалној добри баријерској својини, истовремено због танке фолије у стварном производном процесу како би додали одређену количину ЦаЦО3 и пеарл пигмента, који има бисерни ефекат, укусни секс је јак.