Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Материјал и својства траке за цисцење цигарета
- Jul 10, 2017 -

Материјал и својства траке за сагоревање цигарета

Материјал траке за цигарете трака: полипропиленска влакнаста смола, јер је његова пластичност добра, јака напетост, отпорност на фрактуру на савијање, тежина светлости, погодна за употребу. Има велику улогу у различитим областима. Различите врсте Цигаретте Теар Тапе, пет Цигаретте Теар Тапе, пп Цигаретте Теар Тапе, пластичне Цигаретте Теар Тапе, боје за појас боје су доступне у складу са захтјевима купаца.

Цигаретте Теар Тапе је направљен од две врсте пластичног мешања ПП и ПЕТ. Главни производни процес: пластичне честице се растопају - пресовање са хлађењем - - - - - - обликовање - везани волумен, паковање, складиштење Цигаретни тракаста трака у полипропилену грејањем, топљењем, истезањем, хлађењем производи мрежну структуру амбалаже материјали, основни параметри који утичу на квалитет траке за цигаретну траку су вучна сила, дужина, савијање и издужење, итд. Страин и други параметри у истој ситуацији, дужи је дужи нижи трошак.

Захтеви траке за цигаретну траку су стабилни на собној температури, контракција грејања (више од температуре стакленог прелива) и у једном правцу је више од 50% савршеног идеала. Карактеристике машине за паковање амбалаже које се термо скупљају су: штап се ставља у провидан, манифестује робну слику; Чврста амбалажа, добра дисперзија; Водоотпоран, отпоран на влагу, отпоран на малу воду, без отпорности, има функцију против фалсификовања. Цигаретни тракаста трака која се користи за практичну храну, напитке, електронске уређаје, металне производе као што су паковање, нарочито скупље налепнице за главна подручја примјене. Тепих трака за цигарете поред употребе у смањивању етикета, користе се за паковање кућних предмета у посљедњих неколико година. Зато што може учинити предмете паковања да избегну шок, водонепропусност, влагу, рђу и производе производе са лепо одштампаном амбалажом како би освојили кориснике, али истовремено добро показују добру слику произвођача. Тренутно се све више и више паковања за фабричку штампу за паковање користи за замјену традиционалног транспарентног филма. Због тога што штампани филм за скупљање може побољшати изглед изгледа производа, погодан је за рекламирање производа, може учинити бренду дубок утисак у потрошачком уму. Машина за топлотно скупљиву машину која се генерално обрађује аморфном пластичном обрадом, као што су полистирол, поливинилклорид, ПВДЦ итд. Полистирен (ПС) ниска цигаретна адхезивна чврстоћа, отпорност на ударце, ретко се користи; Поливинилклорид (ПВЦ) није погодан за рециклажу, не одговара захтевима заштите животне средине. У иностранству, посебно у Европи, пластичне фолије из поливинилхлорида (ПВЦ) су забрањене употребом посебно у области амбалаже за паковање хране. Термоскупљајућа фолија из полиестера (ПЕТ) је нова врста амбалаже која се скупља у топлоту. Због тога што је лако рециклирати, нетоксични, безукусни, механички учинци су добри, у складу са заштитом животне средине и другим карактеристикама, посебно у развијеном свету, полиестер (ПЕТ) постао је место поливинилхлоридног (ПВЦ) термо скрчљивог филма идеална замјена.

Цигаретте Теар Тапе, цигарете произвођача љепљиве траке данас, шта треба да разумијемо методе обликовања Цигаретте Теар Тапе.

1, произвођача траке за цигарете траке, постоје четири главне траке за ципање траке за обликовање, прво је двоструко двоструко издувавање ГуанПинг-а, овај метод УПОТРЕБЉЕНО хоризонтално центрирано убризгавање, инсталација и рад опреме врло је згодан

2, и препуштена равна метода дувања, ова метода може производити преклопну величину шире, више равномерне дебљине траке за цигаретну траку, топлоту од ПВЦ-а и неку врсту метода је метода стискања, ударца, опрема покрива површину подручја мала, добра производна средина, може да произведе ширину филма.

3, је двострука метода дувања са равним упаковима, карактеристике Цигаретте Теар Тапе је способна за производњу широке мембране, дебљина мембране је равномерна и отворени секс добар, поред тога, такође морамо знати да је кориштење различитих типова методе Цигаретте Теар Тапе и перформансе производа су такође мало другачије.