Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Увођење производње цигарета алуминијумске фолије
- Jun 02, 2017 -

Папир за цигарете од алуминијума За успостављање корпоративног имиџа, ​​побољшање вредности марке, али и за потребе сигурносних предузећа у индустрији цигарета како би осигурали квалитет цигарета истовремено, све више пажње на облогу цигарета - алуминијум развој и коришћење фолије, одштампали су на графици, пошто цигарета израђена од алуминијумске фолије у илустрације, шарена, анти-фалсификат против доказа влаге функционише и нови развојни период.

Папир за цигарете алуминијумске фолије Тренутно, производња цигарета у индустрији цигарета у Кини, направљена од алуминијске фолије, има заједничку особину, тј. Без обзира на његову позитивну или негативну већину одштампану са кинеским, кинеским пињинским или енглеским штампаним дијелом или пуном верзијом име фабрике, такође су одштампане са корпоративним логотипом. Ако се специјално за бренд специјалне алуминијумске фолије не штампа само са именом, већ се штампа и са именом робне марке и декорацијом.

Конкретно, може се подијелити на сљедеће категорије. Један је на врху алуминијумске фолије одштампан на предњем имену или имену и корпоративном логотипу. Као што је фабрика цигарета Бенгбу произвела цигарета, алуминијумска фолија коју је одштампао познати калиграф Жанг Каи Фан написао је назив "Фабрике цигарета Бенгбу" и слова "БЕНГБУ ЦИАРЕТТЕ ФАЦТОРИ" на енглеском језику; Фабрика цигарета Хуаииин произвела је цигарете, алуминијумску фолију одштампану са "Фабрика Хуаииин цигарета", "ХУАИИИН" и корпоративним логотипом. Једна је у алуминијумској фолији на предњој или задњој страни штампана пуном верзијом кинеског, пињинског или енглеског имена, а неки су такође одштампани корпоративним логотипом. Као што је фабрика цигарета Нингбо произвела цигарете, папир алуминијумске фолије одштампан је са пуном верзијом фабричког назива фабрике кинеске фонетске абецеде; Фабрика цигарета у Кунмингу произвела је цигарете, папир од алуминијумске фолије штампан пуном верзијом енглеског имена; Фабрика цигарета Иуки произвела је цигарете, алуминијумску фолију штампану на логоу Хонгта групе и енглеском имену; Фабрика цигарета Иизхонг Тобаццо (Гроуп) Цо., Лтд. је произвела цигарете, алуминијумска фолија је штампана пуном верзијом логотипа групе и кинеског имена.

Папирни папир од цигарете алуминијума је намењен одређеном бренду алуминијумске фолије, која се одликује позитивном или негативном страном алуминијумске фолије штампаном пуним именом и брендом и логотипом логотипа бренда. Као што је "Лонгиан" фабрика цигарета "седам вук" цигарета, алуминијумска фолија одштампана је на пола верзије логотипа заштитног знака "седам вука"; Цигарете фабрике "Цхукионг" цигарета, алуминијумска фолија одштампана на полеђини пуне верзије "Хонгта Гроуп Цхукионг фабрике цигарета произведених гостију" писмо и логотип његовог заштитног знака; Цигарете фабрике цигарета Нингбо "Црвени орао", папир од алуминијумске фолије одштампан је пуном верзијом фабричког назива кинеске фонетске алфабете, реверсни штампани "ДАХОНГИИНГ" кинески пињин и логотип заштитног знака. Ту је и штампани текст цигарета од алуминијумске фолије, као што су Црвена река цигарета 88 "Црвена река" и фине 99 цигарета "Црвена река", алуминијумска фолија се штампа на супротној страни комплетне верзије "Црвене Река цигарете са Јун ватром "Рекламни текст