Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Иновација постаје замисао развоја цигарета за паковање филмова
- Jul 10, 2017 -

Иновације постају подстрек развоја развоја паковања филмова цигарета

РуанСу филм представља велики развојни тренд. Двосмерни стретцх филм, најбрже растућа брзина напона мембране је 350 ~ 350 м / мин, смањује зависност од иностранства; , с друге стране, увођење нове производне линије стављено у производњу у 2003. повећао капацитет преко 100000 тона. Комбинација капитала и регионалне предности.

Иновације постају подстрек развоја развоја паковања филмова цигарета. Држите БОПП термичку контракцију, истовремено решавајући проблеме заптивања топлоте и паковања мембране за цигарете, решавају уносе у премазаном проблему са малим премазом лепка, технологијом позиционирања рупа, решава проблем БОПП-а са топлим заптивањем. Укратко, иновативни импулс напретка амбалаже за превртање цигарета.

Пластична ткана индустрија превазишла разне потешкоће, постигла задивљујућа достигнућа

Прекривач филма за преклапање цигарета, ткање пљуска, штампа у боји, израда плоча, композитни процес, синхрони развој, побољшање конкурентности на међународном тржишту, пораст извоза, ефикасно заузимају азијско тржиште.

Брзи развој машина за ткање филмова за превртање цигарета промовише развој производа за плетење. Од 2003. године, машинска машина за цртање цигарета, циркуларни статив и технички ниво опреме, имају различит степен повећања, произвели су серију нових производа. Отворен је нови тип пластичне ткане вреће цилиндричне унутрашње спојне јединице, јединица једињења, аутоматског отпада за резање, позитивног и негативног аутоматског пробијања, вишебојне штампе, рафалисаног померања и седам ријечи у устима шест процеса у целини, покрајинске покрајине , смањити трошкове, побољшати квалитет. С друге стране, сачињавање предузећа за машинску индустрију се суочава с повећањем обима међународног тржишта, од претходног извоза у развијене земље као што су Филипини, Перу, Јордан и извоз у Јужну Кореју, Бразил и европске и америчке земље, добро проспект.

Прекривач цигарета Филмска фолија за полиетиленску фолију (ПЕ), укључујући полиетиленску фолију ниске густине (ЛДПЕ), полиетилен високе густине (ХДПЕ), филмски линеарни полиетилен ниске густине (ЛЛДПЕ). Један од највећих филмова за прегибање цигарета, доза од преко 30% укупне потрошње је представљала филм, иако изглед, снага и тако даље није баш идеалан, али има добру жилавост, отпорност на влагу и перформансе топлотног затварања , једноставна обрада, умерена цена, па је апликација веома широка. Потреба за електричном прерадом искре или коронским третманом пре штампања.

Полипропилен (ПП) фолија: није тачака и двосмјерни стретцх филм, филм који није у успоредби са ПЕ стретцх фолијом има бољу транспарентност, глоссинесс, отпорност на влагу, отпорност на топлоту и отпорност на уље; Механичка чврстоћа, отпорност на отапање, издржљивост и отпорност на хабање; И нетоксични, без мириса. Тако се широко примењује у прехрамбеној, фармацеутској, текстилној и осталој амбалажи. Али њена хладна отпорност је сиромашна, крхка када је 0-10 ℃, чврста материја се не може користити за паковање замрзнутих прехрамбених производа. Висока отпорност на топлоту и добре перформансе заптивања топлоте, често се користе за гријање заптивног слоја ретортне торбе.