Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Како идентификовати рок трајања траке за цигарете
- Oct 23, 2017 -

Како идентификовати рок трајања траке за цисцење цигарета
Како идентификовати рок трајања Цигаретте Теар Тапе? Цигаретни тракаста трака У употреби времена потребно је знати рок трајања Цигаретте Теар Тапе, једини начин за кориштење у ограниченом времену. Међутим, када се прода трака за цигарете, не постоји јасан датум употребе и рок трајања траке за цигаретну траку. Може се утврдити и рок употребе траке за цисцење цигарета. Можемо судити према иницијалној лепљивости и отпорности на воду отпорне траке за цигарете.
Рана лепљива трака за љуштење цигарета и сила за љуштење ће се знатно смањити након употребе, осим ако је вријеме складиштења предугачко, околина складишта није одговарајућа ће довести до краја вијека траке за цигарете. Истовремено, другачија природа траке за сагоревање цигарета има врло добре особине високе температуре, уколико се температура траке од високих температура истиче након само 30 ° Ц. Осим тога, на изолацијске особине Цигаретте Теар Тапе, утичу се на водоотпорне перформансе, аи ови фактори индиректно утичу на сигурност наших живота и имовине. Уопште, цигарета која се користи у електричној индустрији, његова полураспада је 3 године, прошло је три године, можда ћете морати промијенити траку.
Друго, одређујемо рок трајања траке за цигаретну траку такође се може утврдити у складу са изгледом траке за цигаретну траку, уколико се појављује акумулација траке слепих трака пуно прашине, споља је више прљава, онда је неопходно да размислите о добром куповини, ако самољепива трака за љепљиву траку Разлика такође представља квалитет Цигаретте Теар Тапе-а постоји велики проблем, тако да када би одабир Цигаретте Теар Тапе требало бити врло опрезан.
Каква је перспектива тржишта за производњу цигарета Теар Тапе? Произвођачи траке од цигарета нам дају детаљан одговор, изгледи за траку за сагоревање цигарета су веома широки, а корисничка база је веома велика. У онлине куповини постао је модни случај, потражња за Цигаретто Теар Тапе, а затим се повећала. Прошле године, обим испоруке у Кини од више од 7 милијарди, највећи дневни капацитет прераде прелази 140 милиона. Повећање количине испоруке потражње за Цигаретте Теар Тапе такође је нагло порасло, тако да је и ове године продаја 21 Цигаретт Теар Тапе такође веома висока.
Следила је технологија Цигаретте Теар Тапе у надоградњи, смањила трошкове производње, побољшала ефикасност употребе Цигаретте Теар Тапе и побољшала заштиту животне средине. У исто време уз кориштење стручњака изумио је изолациону траку за трагове цигарета, двоструку траку за трагове за цигарете, тракцију траке за цигарету од поврћа, пиштољску траку за прање цигарета, уз употребу цигарета, повећање броја људи у куповини, људима повећали су Таопао Цигаретте Теар Тапе и Цустом Цигаретте Теар Тапе. Зато што је сада продајна служба, тако да цустом Цигаретте Теар Тапе проналази нови правац развоја Цигаретте Теар Тапе како би побољшао потражњу корисника.
Пре свега, приликом избора траке за сагоревање цигарета, када морамо да користимо по сопственом избору, користе се различите врсте Цигаретте Теар Тапе са другачијим коришћењем околине, као што је изолација траке за трагове цигарета, већина ових трака за цигаретну траку се користи у електро. Постоји пена Цигаретте Теар Тапе, ова трака за цигаретску траку се углавном користи у процесу декорације; исто постоје и вегетаријанска трака за сузбијање цигарета, вегетаријанска трака за сузбијање цигарета је уобичајена употреба супермаркета и продавница поврћа. Најчешће коришћена или Таобао Цигаретте Теар Тапе и прозирна трака за сузбијање цигарета, ова трака за трагове за цигарете се широко користи у животу.
Коришћење траке за скидање цигарета да би се обратила пажња да нема воде, не може се користити у влажном окружењу, Цигаретт Теар Тапе. Љепиво стање Цигаретте Теар Тапе је да мора бити у сувом окружењу, уколико је вискозитет траке за сагоревање цигарета значајно погођен у канализацији или у водном окружењу.