Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Како идентификовати квалитет боје цигарета у боји
- Oct 23, 2017 -

Како идентификовати квалитет обојене кутије за цигарете
Сви знамо да је начин препознавања транспарентне кутије за цигарете релативно једноставан, само погледајте транспарентност кутије цигарета, дебљину и неки други изглед може утврдити квалитет транспарентне кутије за цигарете. Међутим, обојена кутија за цигарете, јер ће материјал и боја утицати на метод процене Цигаретне кутије, тако да у овом тренутку ћемо према материјалу цигарета кутије заменити, према природи да разликује квалитет обојене кутије цигарета.
Метод сређивања: 1. Обојени лепак на тржишту уобичајене боје су жута, каки, ​​бело и плаво поврће. Цигаретни кутиј, да би се утврдио квалитет кутије за цигарете када можемо да се шчепимо, а затим брзо отворимо, можете бочно да одлепите лепак , можете видети чистоћу и транспарентност оригиналног филма. Тако да можемо одредити чистоћу и транспарентност првобитног филма кутије за цигарете, а затим одредити квалитет кутије цигарета за дебљину лепка. 2. С оцењивањем транспарентности лепка видимо да ли се лепак не извлачи или отвара када је тачкасте, неједнако, онда представља доста нечистоћа у самољепљивој, цигаретној кутији нема кохезије, тако да је квалитет цигарета кутија непоуздан . Пратећи превише влаге у љепилу, био је нестабилан, ова рана лепљива сила за цигарете пала је веома моћно, осећај се може ријешити.
Различити квалитет материјала цигарета утиче на квалитет кутије цигарета, тако да морамо обратити пажњу на избор кутије за цигарете приликом избора кутије за цигарете. За исту кутију за цигарете, ако је молекуларна тежина или расподела молекулске масе различита, такође ће утицати на перформансе кутије за цигарете. Цигаретни кутиј у производњи два главна дела, део подлоге цигарета кутије, други део је лепак. Подлога за цигаретну кутију утиче на жилавост кутије за цигарете, фузију супстрата и лепка. Лепкови утичу на вискозитет, вискозитет и другу важну улогу цигарета кутије.
Дакле, када треба да купимо цигарету, имамо детаљно разумевање сваког аспекта кутије за цигарете. Дебљина подлоге цигарета се у великој мери разликује од жилавости кутије цигарета, па је неопходно разумети оптималну дебљину кутије за цигарете, а затим је изабрати.
Ми ћемо бити у производњи кутије за цигарете у полиетиленском сировинском латексовом мазиву ради побољшања глаткости кутије за цигарете; Друго, бићемо у припреми полиетиленског филма када стабилизатор олакша производни процес термичког распада; Коначно, кутија цигарета у производњи ће имати строг однос, како би се осигурало да сваки волумен кутије за цигарете буде квалитетан и нормативан.
Уствари, цигарета Бок ће се појавити Алице феномен је врло једноставан, први је произвођача цигарета у производњи времена не обраћају пажњу на квалитет, тако да квалитет лепка није јако добар, тако да ће производња бити Алице . Постоји такође разлог да технологија производње кутија за цигарете није квалификована, неки оперативни радници у производној технологији нису квалификовани, тако да када производња лепљивог мрља није равномерна, ручна мрља није на месту, тако да ивица није маст за уклањање мрља појављује Алице Едге феномен. Последњи разлог је то што цигаретна кутија која се користи у продукцији контроле напрезања филма није добра, а влажна, па ће бити Алиса.
Да бисте осигурали квалитет производа Цигаретне кутије, потребно је посветити посебну пажњу квалитету произвођача кутија цигарета и кутије за цигарете у тренутку куповине. Пошто ће углед произвођача кутија за цигарете у производњи кутије за цигарете посветити велику пажњу квалитету тестирања. Друго, такође морамо да обратимо пажњу када користимо кутију за цигарете у коришћењу времена да обратимо пажњу на влагу, ако и влажна кутија такође утиче на лепљиву кутију цигарета.