Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Снага печата за заштиту од превртања цигарета није са чиме се бавити
- Nov 06, 2017 -

Чврстоћа заптивања топлоте филма за цигарете није како се бавити
Филм за преклапање цигарета је релативно висока транспарентност, производи за паковање фолија за смањивање могу бити јасан приказ производа, али и побољшати квалитет производа, али филм за превртање цигарета такође нема довољно јачине топлотног печата, произвођачи филма за превртање цигарета вас науче како поступати са.
Прво, притисак гријања. Желите осигурати да јачина чврстоће заптивања филма за преклапање цигарета потом обезбеди да притисак у процесу загревања топлоте, притисак грејања на умерени, неуједначени притисак доведе до загревања дијелова мехурића.
Друго, време заптивања топлоте. Време врућег зрака одређује брзина, иста температура загревања, што дуже време загревања топлоте, слој за заптивање топлоте ће бити чврсто везан, али ће бити дугих бора.
Треће, температура загревања. Произвођачи филмова за превртање цигарета кажу вам да температура на филму за превртање цигарета има и велики утјецај, препоручује се да се температуре на температури полупретјивања филма превладавају на прегревању, прегријавање ће истопити филм за превртање цигарета.
Наишли смо у случају јачине топлотног печата није довољно, можете узети горе наведене контраере, верујем да вам можемо помоћи, ми смо произвођачи филмова за превртање цигарета, добродошли купити филм за превртање цигарета.
Филм за преклапање цигарета може омотати робу, амбалажа роба може учинити пакет стабилнијим, управо због тога се широко користи филм за овервраппинг цигарета, као што су хардвер, грађевински материјали и друге индустрије у складиштењу цигарета Филм за преклапање На шта треба обратити пажњу? Произвођачи филмова за превртање цигарета кажу вам.
1, у складишти филма за превртање цигарета, како бисте избјегли сунце, кишу и не користите филм за превртање цигарета, предлажете да се увијате и сачувате филм за превртање цигарета или ће утицати на каснију употребу филма за превртање цигарета.
2, произвођачи филмова за превртање цигарета сугеришу да треба ставити ролни за превртање цигарета, не преклапати филм за превртање цигарета и поставити температуру за складиштење филма цигарета не може бити превисока или прениска.
3, такође чуваћемо филм за цигарете јер се не користи, али ако се не користи дуго, препоручује се да једном одједном преокренете филм за паковање филма цигарета како бисте спречили лепљење цигаретног филма.
Примјена за преклапање цигарета Филм, отпоран на хабање, отпоран на корозију, супер водоотпоран, погодан је за извоз, папир, метал, пластичне хемикалије, грађевински материјал, индустрију амбалаже. Данас представити предности филма за прегибање цигарета:
1, филм за преклапање цигарета прилагођен пакирању различитих облика роба, може бити блиски роби, са провидношћу, прекрасним изгледом, чистим и лепим, повећава атрактиван изглед производа.
2, амбалажа са амбалажним фолијама за паковање амбалаже са добром хигијеном, чишћење, заптивање и паковање у исто време прашина и влага.
3, филм за преклапање цигарета са отпорношћу на ударце, отпорност на ударце и добре перформансе заштите, пакирана роба чврстоће и чврстоће, мали дијелови неће бити усред пакета.
4, Филм за преклапање цигарета може се користити и за замјену свих врста картона, не само уштеду трошкова паковања, већ иу складу с трендом паковања.
Филм за преклапање цигарета је традиционална замена за скупљање филмова, углавном за паковање правила и неправилан облик производа, висока транспарентност, добар сјај, може јасно приказати изглед производа, побољшати осећај чула, рефлектујући висококвалитетни, је широко прихваћени. Разговарајте с вама о процесу производње филмова за цигарете:
Филм за преклапање цигарета је линеарни полиетилен и полипропилен ниске густине (ТПП, ППЦ) као главна сировина, додати неопходне адитиве, поступак израде коекструзионог удара. Главна је употреба процеса двоструког мехура, међународно познатог као Пранди пловила, то је екструзија талога сировине кроз различите екструдере, кроз специјално израђену коекструкцију, формирање почетног филма након брзе хлађења, а затим након загревања два надувавања за напухавање.