Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Могућности развоја тржишта папира за цигарете алуминијумске фолије су веома широке
- Jun 23, 2017 -

Цигаретна алуминијумска фолија Израда тржишта за паковање папира је веома широка
Алуминијумска фолија од цигарета, то је метал са алуминијумом директно у плочицу врућег штампе, а ефекат врућег штампе и сјајан ефекат врућег штампе сиве фолије су познати и као лажна сребрна фолија. Пошто је алуминијумска текстура мекана, добра дуктилност, са сребром и белим сјајем, ако календар након филма, са натријум силикатом и другим супстанцама постављеним на оффсет папир од алуминијумске фолије, али и за штампарску индустрију. Међутим, сама цигарета алуминијумска фолија лако оксидира и затамни боју, трење, додир и тако ће бледити, није погодна за дугорочно чување поклопца и друге вруће штампе.

Широко се користи за цигарете, лекове, пића, храну, фотографски под, кућне потребе и тако даље. Цигаретте алуминијумска фолија је мекана метална фолија, не само да има влагу, непропусност, засенчење, отпорност на хабање, мирис, нетоксичне и неукусне предности, али и због свог елегантног сребрног белог сјаја, једноставног за обраду различитих боја. Паттернс анд паттернс , и на тај наћин су рањивији у корист људи.

Европи и Сједињеним Државама и многим врхунским пивима већина употребе стандарда цигарета алуминијумске фолије, домаће 640мл, 630мл, 500мл флаширане цигарете алуминијумске фолије од 60%, са укупном потрошњом пива и врхунским пивом од 15 %, 10%, очекује се у наредних неколико година, Цигаретте Алуминум Фоил Папер цене су до око 20%.

Са брзим развојем кинеске привреде и индустрије прераде алуминијума, амбалажна алуминијумска фолија постала је једна од најважнијих тачака потрошачког раста на тржишту цигаретних фолија. Тренутно, годишња потрошња цигарета у Кини, алуминијумска фолија износи 16,13 милиона тона, постала је друга само у Сједињеним Државама, другом по величини потрошачу од алуминијумске фолије, али поседовање по глави становника у поређењу са развијеним земљама има велики јаз, посебно паковање Цигарете, количина алуминијумске фолије је релативно ограничена, са широким простором за развој.

Према информацијама, фолија за климатизацију је највећи потрошач кинеских производа за цигарету алуминијумске фолије; други је дуван, као највећи свјетски произвођач и потрошач цигарета, годишња потрошња цигарета у Кини до 35.000 тона, прва је декоративна фолија која се углавном користи за изолацију, влагу и декоративне материјале, актуелну кинеску градњу, индустрија кућног апарата, све већа употреба декоративне фолије; четврта је кабловска фолија, углавном употреба заптивања и заштита алуминијумске фолије од цигарета, као заштитни слој кабла. Потрошња горе наведених четири цигарета алуминијумске фолије износила је више од 70% укупне потрошње кинеске цигаретне алуминијске фолије. Поред цигаретне амбалаже, алуминијумска фолија од цигарета у индустрији паковања укључује: висококвалитетно пиво са цигаретама капа од алуминијумске фолије, алуминијум-пластичне композитне кесе, фармацеутске цигарете алуминијумске фолије и блистер пакирање.

Може се видети, амбалажна амбалажа од алуминијумске фолије је веома широка, без обзира да ли је потрошња или квалитет производа довољно простора за развој.