Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Купи Плуг Врап потребно је обратити пажњу на мјесто
- Aug 22, 2017 -

Купи Плуг Врап треба обратити пажњу на мјесто

Плуг Врап је нешкодљива и неукусна ЛЛДПЕ смола екструдирана методом ливења, постоје супер перформансе, углавном за паковање робе, могу учинити робу уреднијом, али такође може повећати атрактивност производа, Плуг тхе Плуг произвођачи амбалаже да вам говоре о куповини Плуг Врап-а треба обратити пажњу на то место.

Купујемо Плуг Врап, главна ствар је да обмотате предмете умотане, можете учинити да ставке изгледају чврсте, а Плуг Врап има врло добру транспарентност, здравље. Свако ко купује Плуг Врап, прво морамо да обратимо пажњу на амбалажу упакованим са којим ставкама, различитим ставкама су такође различити захтеви за Плуг Врап, а само испуњавају захтеве паковања, Плуг Врап може да игра бољи ефекат паковања. На пример, опћи предмети као што су одећа, кућни апарати за фрижидер покривају, уз обично Плуг Врап може бити и свјеже поврће за кориштење Плуг Врап-а за храну и препоручени свежи филм.

Произвођачи Плуг Врапова сугеришу да је важна ствар у куповини Плуг Врап-а, прва ствар коју треба узети у обзир је квалитет Плуг Врап-а, цена је само друга, ако слепо обратите пажњу на цену, а игноришете квалитет, а затим користите Плуг Врап пакирање предмета, ништа се не користи.

У овом великом тржишном окружењу, Плуг Врап је најчешће кориштен полимерни материјал на свету, његова највећа предност је заштита производа у производњи и обради, транспорту, складиштењу и кориштењу процеса од загађења, корозије, огреботина, За заштиту оригинала глатка и сјајна површина, чиме се побољшава квалитет производа и тржишна конкурентност. Но, због различитих произвођача, разлике у квалитету производа или кориштење методе нису тачне, па често паковање паковања често има неке проблеме. Анхуи Ксиангфеи Пластиц Цо., Лтд. је 15 година професионалне продаје Плуг Врап бизниса, да би се представио Плуг Врап у употреби може доћи до проблема и како да се реши.

Питање 1: корисник је већина производа Плуг Врап је проблем дегумминга, проблем у профилу Плуг Врап одражава највише, када корисник након инсталације профила Плуг Врап-а са површине профила отари када Вискоза перформансе Плуг Врап-а И није пратио Плуг Врап, али је оставио у производима профила, што је корисник који највише желим да видим, јер је то врло забрињавајуће, потребно је неко да пресеца овај лепак из профила доље, посебно дуго времена , ту Проблем има разне могућности, највећа могућност је да Плуг Врап производи под притиском пластике не испуњавају захтеве, што је превише лепљиво, што доводи до тога да Плуг Врап производи у уклањању, спољашња напетост је већа од негативну силу и остаје у профилу. Ако се кориснику појави овај проблем, можете користити чисту тканину која је испуштена у мало алкохола, а преостали осјетљиви адхезив се више пута обрише док се не постави осјетљива пластика очистите, али морате обратити пажњу на време у брисачу не превише силе или може утицати на профил завршетка производа.

Проблем 2: Иако се производ Плуг Врап може ефикасно уклонити, али површина остатка профила у случају перформанси Плуг Врап-а, често се појављује проблем у неким производима Плуг Врап-а са малим квалитетом, то је зато што је Плуг Врап и заштита комбинација између профила Време, у случају сунчане воде и другог прикладног окружења, и појаву комбинације ове комбинације струје не постоји добар начин да се избегне, јер није редовна репродукција закона за проналажење, па сада ово није добар начин да се избегне проблем!

Питање 3: Плуг Завијање и заштићени производи нису чврсто између паста, у транспорту и коришћењу процеса опадања феномена разлога за овај проблем уз супротно од проблема, највећа могућност је Плуг Врап производи у производња Употреба вискозитета лепка није довољна; постоји могућност да корисник у калупу када машина за притисак која користи притисак није довољна, или површина није чиста чиста, прашина или боје итд., утичући на ефекат пасте! Ако се овај проблем јавља из разлога, прави лек, замените осетљиву пластику, повећајте притисак филма или у филму када пажњу посветите површини профила ефикасног чишћења како бисте избегли појаву таквих проблема.

Питање 4: Плуг Завити у употреби временског периода после средине добре перформансе, али на два краја крила, главни разлог за овај феномен је утикач у паковању са заштитом пасте у процесу , степен напетости, Касније, у случају окружења високе температуре, постоји непотребан феномен повратка, проблем се појављује у купцима јужне потрошње производа, тако да Плуг Врап у производном процесу треба обратити пажњу на утицај температуре околине о употреби производа, у процесу пасте како бисте избегли нежељено површинско растезање.