Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Анализа у Кини Индустријска амбалажа за цигарету алуминијумску фолију
- Jun 16, 2017 -

Анализа кинеске индустрије цигарета за цигарете алуминијумске фолије

Производи за паковање су углавном подељени на амбалажу од цигарете алуминијумске фолије, пластичну амбалажу, металну амбалажу и производе од стаклене амбалаже у четири категорије, од којих амбалажа од цигарете алуминијумске фолије памти због свог широког спектра ниских трошкова, једноставног руковања, једноставног складиштења и рециклирања. најобухватније паковање једног од облика.

Са побољшањем производне технологије и технологије, производи за паковање цигарета алуминијумске фолије су могли заменити дрвену амбалажу, пластичну амбалажу, стаклену амбалажу, алуминијумску амбалажу, челичну амбалажу, металну амбалажу и друге облике паковања, примјену све више и шире . Паковање од цигарета алуминијумске фолије може се рециклирати, карактеристике зелене, али иу складу са правцем развоја кружне економије.

Последњих година глобална производња цигарета алуминијумске фолије излазна вредност сталног раста из године у годину постала је највећа употреба материјала за паковање на свету. Национална економија 42 индустријски сектор, индустрија амбалаже је унапређена на 14. Међу њима, подсектори за паковање цигарета алуминијумске фолије обрачунавали су удео производње у протеклих осам узастопних година који су остали на око 30%, што је највећа стопа доприноса вриједности производње, укупног доприноса највећег профита.

Квалитет амбалаже у папирној амбалажи у последњих неколико година, индустрија кутије за паковање у Кини је брзи развој. Нарочито су све већи и већи производи домаће и стране робне марке и извозни производи на картону, квалитету кертона и захтевима за штампање, тако да се квалитет квалитета папира даље повећава.

Последњих година, са брзим економским растом, индустрија амбалажне индустрије алуминијумске фолије развила се брзо. Према планском одељењу, папирна амбалажа од 2001. до 2005. године очекује се да достигне 19 милиона тона, од 2006. до 2010. године на 27 милиона тона, од 2011. до 2015. године достигла 36 милиона тона.

Кинески трговци промовирају развој Од 2003. године, неке стране компаније имају оптимизам у погледу тржишта амбалаже у Кини, неким домаћим папирним врећама које су усмерене на тржишне могућности за хватање, инвестирање и развој, и промовишу обим производње, квалитета производа. 2004

У јануару америчка компанија Схимеи Фете Стоне Еаст објавила је да је њен партнер САД Интернатионал Јифенг Гроуп иницијално идентификовао инвестиционе пројекте за паковање производа за цигарету алуминијумске фолије у парку прехрамбене индустрије града Ксиамен, Фујиан Тонг Анки. Компанија је одлучила да у потпуности искористи ресурсе од рециклираног папира, употребу патентиране технологије за израду, производњу и продају папира и других паковања за цигарете алуминијумску фолију и дизајн амбалаже, штампање. Укупна инвестиција пројекта износила је 12,5 милиона америчких долара, а очекује се да ће почети са радом након краја године. Може постићи годишњу производњу вриједност 140 милиона јуана.

Од јануара до августа 2003. године у Шенгдонг економском парку, Унутрашња Монголија, Кина, уведено је 20 пројеката. Међу њима, пројекат за паковање папира био је Хебеи Ксиангхе Гао'с Цигаретте Алуминум Фоил Папер Продуцтс Цо, Лтд основан у Схенгле Економском Парку у Иннер Монголиа, Гао Папер Цо., Лтд., Укупна улагања од 40 милиона јуана, са годишњом производњом од 100 милиона квадратних метара кутија за паковање; Цхенгду, Цхенгду изван штампања у боји, основан у Иннер Монголиа Схенг папирну торбу за штампу са ограниченом одговорношћу, укупну инвестицију од 50 милиона јуана, са годишњом производњом од 50 милиона квадратних метара. Два пројекта инвестирања, у великој мери промовишу брзи развој индустрије картона Иннер Монголиа.