Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Нова примена филма за преклапање цигарета за паковање
- Jun 23, 2017 -

Нова примена филма за преклапање цигарета за паковање
Према речима стручњака, предвиђа се да ће Кина тржиште филмова за паковање цигарета наставити да одржава тренутни момент брзог раста. У 2005. години, укупна потражња на тржишту за цигаретну фолију у Кини ће премашити 400.000 тона у 2010. години, достићи 600.000 тона. Ако узмете у обзир 15% од развоја неуравнотежених фактора, може да достигне 700.000 тона.

Тржишни простор двоструке нуле

Стручњаци предвиђају да ће до 2012. Кина требати 230.000 тона двоструке нуле фолије. Због тога, и даље може повећати капацитет од 3 до 5 од 10.000 до 40.000 тона, од фабрике филма за паковање цигарета двоструке нуле. Међутим, подаци показују да тренутна изградња филма за паковање цигарета масе укупно 22 јединице, производни капацитет од 120.000 тона, од чега двоструки нулти филм за паковање цигарета, капацитета више од 60.000 тона. Према извештајима, Хенан Схенхуо група у шангајској 25.000 тона производне линије двоструке нуле ће бити пуштена у рад у првој половини 2006. године; Јиангсу Даиа Гроуп ће представити ваљак у четвртом кварталу ове године, инсталирану, следеће године након производње, капацитет двоструке двоструке фолије може удвостручити. Због тога је чак и развој производних капацитета двоструке нуле такође врло ограничен. Поред тога, због високих стандарда своје технологије, за све инвеститоре је пажљиво размотрити.

Могућности за развој врхунске фолије

Иако се тржиште филмова за паковање цигарета у Кини развија брзо, неки производи су превише задовољени, али су и даље достојни развој специјалних перформанси висококвалитетне фолије, посебно оних дугорочних зависности од увоза високе квалитете фолије. Филм за паковање цигарета за цигарете је највећа потрошња на тржишту филмова за паковање кинеских цигарета, међутим, климатизација са високо технолошким хидрофилним филмом за цигарету цигарета, кинеско тржиште се углавном ослања на увоз, цијена је врло скупа. Недавно компанија Цхунлан развила је "нано-органски хидрофилни филм за паковање цигарета" званично пуштен у рад, изазивајући пажњу људи унутар и изван индустрије. Цхуиу институт за хлађење центар др. Ксу је рекао да је цена овог филма за паковање цигарета само половина јапанских сличних материјала, побољшати климатизацију, ефикасност расхлађивања, уштеду енергије, заштиту животне средине, продужити вијек трајања клима уређаја и остале аспекте изванредних перформансе. Очекује се да ће до 2005. године потрошња филмова за амбалажне амбалаже за клима уређај достигати 125.000 тона, од чега ће филм за паковање филма за хидрофилну цигарету износити 100.000 тона, тренутна унутрашња празнина је велика, тржишни изгледи.

Паковање амбалаже за цигарете са високим степеном баријера, лаганом, анти-УВ, трајном температуром у просторији и другим предностима, тако да филмови за преграду цигарета у различитим апликацијама за паковање и даље повећавају. Истовремено, амбалажа различитих производа на амбалажном пакирању за цигарете је такође поставила нове захтеве. На пример, неки производи захтевају УВ заштиту у исто време, али се такође надају да неки посебан гас може ући у амбалажу, а селективни кроз мембране постао је потреба за развојем нових технологија. Стране компаније су развиле нову технологију паковања амбалаже за паковање амбалаже, амбалажу за паковање, амбалажу против замрзавања, паковање против кондензације и паковање других амбалажних материјала.

Паковање нових апликација вредних пажње

Паковање филмова за паковање цигарета у храни, пићима, млечним производима, медицини, електронским производима и другим пољима развило се брзо, постало је важан део амбалажног поља. Недавно је тржиште паковања филмова за паковање цигарета, неке од нових особина вредних пажње. Разноврсна нова амбалажа бескрајна. Захваљујући јединственим карактеристикама филма за паковање цигарета, добру адхезију, отпорност на топлоту, одличне перформансе на површинском штампању и декоративни ефекат, дизајн богатије обликне амбалаже постао је апликација за паковање амбалаже нове карактеристике. Чоколадна амбалажа, на пример, наша уобичајена чоколадна амбалажа са квадратом, траком, округло, дијамантско, овално, срце и тако даље. У иностранству постоје произвођачи који ће пуно играти у машти, чоколада ће бити дизајнирана у Деда Мразу, историјске личности, све врсте слатких малих животиња, облик цртанака, површина и украшена одговарајућом бојом боја. Слично дизајну има много, као што је дизајн облика златника, у пратњи златне декорације; постоје различити облици, попут фудбала, аутомобила, играчака и тако даље. Чоколадна амбалажа таквог богатог облика, у одсуству цигаретне амбалаже, паковање филма је тешко замислити. Паковање хране за кућне љубимце расте брзо. Пре две или три године паковање хране за кућне љубимце ретко користи филм за паковање цигарета. Али протекле две године европско тржиште, тржиште за паковање кућних љубимаца рапидно је порасло, постало је тржиште паковања филмова за паковање цигарета, дио брзе раста. Амбалажа за храну за кућне љубимце има неке посебне захтеве, као што су отворена нада да ће се моћи поново заптити, може се загријати, свежа, антикорозивна, влага итд., У пакирању хране за цигарете у амбалажи. Да се ​​заглави у име резервоара почиње да се формира. У прошлости је за паковање коришћена велика количина материјала од алуминијумске легуре. Последњих година, уместо алуминијумских лименки, постојао је пакет паковања цигарета како би се постигло исто осигурање квалитета. Осим тога, филмови за преграду цигарета као вањско пакирање могу ефикасно осигурати да конзерви повуку локацију прашине непропустљивог ефекта, како би се избјегло загађење прашине, како би се постигли сигурни и здравствени стандарди. Истовремено, ефекат јединственог изгледа филма за паковање цигарета, можете добити атрактивнији изглед.