Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > новости > Sadržaj
Кратка дискусија о дизајнерској технику преклопног прикључка
- Jul 20, 2017 -Кратка дискусија о технику дизајна Плуг Врап-а

Можда се питате, да ли је ово наслов дизајна Плуг Врап-а, што је пола-цент однос са ванг сицонг-ом? Заправо, мала шминка ће рећи да је ванг сицонг само желео да користи свој одговор на нетизен "праксу чини савршеним". Како произвођач амбалаже говори о различитим техникама дизајна амбалаже, али и дугогодишњем искуству да се сумира из врата, пракса је савршена, тако да се о Плуг Врап-у испод ових техника дизајна амбалаже нада да сви могу пажљиво изгледати, можда корисни!

1. Дизајн амбалаже Плуг Врап-а треба да буде еколошки прихватљив

Разлог због кога су неки људи отпорни на паковање јесте што сматрају да амбалажа троши ресурсе и да ће га трошити када се уклоне. Врло је лоше за заштиту животне средине. Међутим, ако се ваш дизајн Плуг Врап-а може рециклирати, онда нема потребе да бринете о томе, тако да заштита животне средине дизајна паковања времена треба узети у обзир факторе заштите животне средине.

2. Дизајн електронске амбалаже треба да буде иновативан

У то доба, све што продајете је врло конкурентно и можда не кршите правила за вас на производу, али на амбалажи можемо. У том смислу, произвођач пива АНХЕУСЕРБУСЦХ је добро урадио, дошли су до потпуно новог концепта паковања, Плуг Врап и неочекивано су освојили многе награде за дизајн амбалаже. Концепт је врло једноставан. Чудно је што нико никада није размишљао о томе. Сви знамо да је пиво пакирано у стакленој бочици или пакирано у лименке од алуминијума, а идеја АНХЕУСЕРБУСЦХ-а је да комбинује ова два концепта заједно, 3лиан материјале, нову амбалажу - излазе алуминијске бочице. Посебно је, лепо је и 100% се може рециклирати. Паковање пива може бити иновирано, а Плуг Врап је у реду, тако да произвођач паковања може научити из феед-а.

3. Плуг Врап Оставите боје производа

Са континуираним напретком технологије штампе, све више и више разнобојне амбалаже производа у реализацији потрошача, електрон је више високотехнолошки, Плуг Врап, наравно, такођер може бити одушевљен шареним, произвођачи амбалаже ЦМИК четири боје штампања треба да уради Испуните овај захтев.

4. Дизајн Плуг Врап за карактеристике купаца

Одлично је за секс дизајн је веома важно, али многи то нису узели као кључне произвођаче производа, Плуг Врап њихова амбалажа често користи дизајн "централног празног резбарења", који изгледа добро, али нема праха "права љубав". А ако имате јасну оријентацију према потрошачу, а затим дизајнирајте амбалажу на основу њихових захтјева, то није исто. Унилевер-ови АКС производи имају врло јасно позиционирање - млади људи старости од 18 до 35 година. Дакле, њихов дизајн амбалаже се фокусира на привлачење ових људи. Паковање АКСЕСХОВЕРГЕЛ-а је дебео, црни пластични контејнер са робусним екстеријером који је популаран код ових младих људи и једноставан је као и уље за подмазивање.