Shanghai Brajt ambalaže materijala Co., Ltd
Dom > О нама

Светао Паковање је специјалиста произвођач и испоручилац који има за циљ да обезбеди један-стоп решење према нашим цустомерс'рекуирементс од цигарета амбалаже.  Компанија се бави у дуванској индустрији за више од једне деценије.  Данас, ми служе доста купаца лоцирање у различитим земљама широм света.  Снага компаније је подржан од стране нашег довољно искуства бригу о корисницима, детаљне разумевање индустрије и квалитет производа.


Постоји широк спектар материјала који Светли Паковање могу пружити.  Материјали се крећу од цустом-маде НТМ (без дувана материјала), Рио (ролл иоур овн) и филтер одлука.  Знатан део купаца су мала и средња фабрике цигарета.  У Бригхт маркетинг, узмемо све купце као ВИП клијенте, а највећи значај придаје квалитету производа и задовољства купаца.  Компанија има своје огромне базена високо-квалитетног међународног клијентеле и њеног искуством у бригу о корисницима и пословни интегритет.


Компанија наглашава реализацију личне вредности својих запослених, континуирано побољшање њеног квалитета и заштите особља, стога је гаранција њеног укупног квалитета рада.  Његови напредни концепти управљања делују као покретачка снага за одрживи развој компаније.  Током година, корпоративни операција је спроведена са циљем "теже за изврсност у квалитету, стварајући савршен паковање" и под водиља "кредибилитет питањима, третира купце искрено, развој заснива на квалитету, правда на бази корист тражење".  Као резултат тога, компанија је добила признање купаца, основано значајан утицај и добар углед у земљи и иностранству у оквиру дуванске индустрије.